Nu är vi redo

Nu har vi sorterat och rensat i #GulaHuset under 2-3 veckors tid. Till leda. Nu vill jag bara att det skall bli fredag så vi kan flytta. Nu är vi redo.

Det är ju inte helt ologiskt heller för nu har vi gått igenom alla skrymslen, skåp och vrår. Ett tag kändes det som det dök upp minst en ny vrå och ett nytt skåp för varje vi rensat. Men nu tror jag vi gått igenom allt och vissa ställen har vi gått igenom mer än en gång. Nu är vi redo.

Dagen har utöver rensning också innehållit en del besvärlig administration där jag efter att ha stått i lång telefonkö (från plats 199 hos Försäkringskassan var nog rekordet) i olika grad behandlats som en mindre begåvad av Skattemyndigheten, Försäkringskassan, CSN och Telia. Men tillfälligtvis är nog samtliga dessa ärenden också är lösta.

Imorgon kommer vi köra skytteltrafik till Hultet som är vår lokala återvinningscentral för att kasta allt det sista som inte skall få följa med, bland annat en del möbler.

På torsdag-fredag kommer flyttfirman att packa och tömma #GulaHuset. Efter all rensning och alla förberedelser tror jag det kommer att gå på en dag.

Inatt blir sista natten i #GulaHuset. Det hade kunnat kännas väldigt vemodigt, men just nu är det kaos överallt och väldigt omysigt här. Ovärdigt för #GulaHuset, men ganska praktiskt för oss som skall lämna huset för nya äventyr.

Nu är vi redo.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s