Återförenade!

Utfärdar varning för känsliga läsare; detta inlägg kan innehålla spår av sötslisk, romantik och traditionella familjevärderingar.

Efter att Jennie varit på sin första jobbresa i New York med omnejd är vi nu äntligen återförenade i vår familj. Jag kommer på mej själv med att tänka ”vår lilla familj” så som jag sa innan vi fick L, men nu är den ju inte så liten längre.

Roger (Jennies pappa som varit här på besök sedan i onsdags) får ursäkta, det var trevligt att ha honom här på besök, men få saker ger mej så mycket glädje som att återförenas, och bara vara vi, efter att ha varit åtskilda. Det är som om balansen kommer tillbaks. Vi har våra sätt, vårt språk, våra skämt och med det vår tillhörande förståelse och förförståelse. Ja, det är väl vår egen kultur, likt en företagskultur. Jag är medveten om att det finns som som uppfattar detta som tråkigt, men så uppfattar jag det verkligen inte. Spännande och roligt på en annan nivå, eller kanske snarare i en annan dimension. Spänsten, värmen och tryggheten i denna kultur utgör dessutom en viktig del av modet som gjorde att vi vågade ge oss ut på Baseläventyret.

Det enda sorgliga med detta är att vår tid tillsammans bara blir en halvdag nu sedan kommer en ny arbetsvecka med allt som hör till av mat, lämningar, hämtningar och läggningar. Men nästa helg skall vi in i bubblan igen.

images

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s