Kompisbesök förra helgen

Förra måndagen åkte vårt första kompisbesök hem från Basel. Linda-Marie och Thomas var här hela långhelgen med tre sina tre barn. Det är några av våra absolut bästa vänner, men som vi av naturliga skäl inte träffat på länge. Således hade vi uppdämda behov av både prat, häng och lek att ta igen.

På fredagen var det dåligt väder så vi tog oss till Tinguelymuseet i samband med sista helgen av Konstens doft (Der Duft det Kunst). Väl framme var vi sjöblöta och insveptes i Jean Tinguelys värld och i lukter som nejlika och lök. Ett kul besök på ett fint museum.

På lördagen var det soligt och dags för långpromenad när vi guidade våra gäster genom Basel. Det blev rätt långt för dom med korta ben, men med glasstopp på rätt ställen gick det ändå bra.

Söndagen gick lite långsammare och vi hade egentligen inget planerat. Så småningom tog vi oss till Kannenfeldt park och det blev långlek på de olika lekplatserna. Själv väntade på cupfinalen som jag så småningom fick avnjuta.

Men en helg går fort och snart var Linda-Marie, Thomas och barnen på väg hem. Dom lämnade en hel del tomhet efter sej. Det var lugnet efter stormen och kaoset.

Tomheten och dessutom känslan av avstånd till alla mina blåvita vänner som firade cupguld i Göteborg gjorde att jag fick en tung inledning på veckan. Men det ordnade upp sej.

tinguely_02

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s