Semester och sommarlov!

Nu har vi sommarlov! Idag är det inte bara LGs 9-årsdag (HURRA, HURRA, HURRA, HURRA) utan också skolterminens sista dag och därmed tar även jag och lilla L sommarlov. Vi kommer då spendera några lata dagar här i Basel innan jag och flickorna den 7 juli tar flyget till Sverige. Där kommer vi att bo hos mina föräldrar i Floda utanför Göteborg. Och en arbetsvecka senare kommer Jennie att ansluta.

Vi har hyrt en bil för att kunna vara så flexibla som möjligt och hoppas under veckorna i Sverige kunna hinna med både planerade äventyr och spontana upptåg.

Mellan 25 juli och 2 augusti tänker vi oss till exempel en roadtrip som omfattar Astrid Lindgrens Värld, Kolmården samt släkt och vänner i östra Sverige (Östergötland och Södermanland).

Den 10 augusti återvänder vi till Basel och då återstår det en veckas lokalt sommarlov för LG innan det är slut på leken och allvaret i årskurs tre inkl franskastudier inleds.

Möjligen blir det en väl lång Sverigevistelse denna första sommar som utlandssvensk. Jag tror sommaren i Basel med omnejd kan vara fantastisk med pooler och event i stan, berg och sjöar i omgivningarna och nära till Medelhavet.

Nu ser vi fram emot att träffa en massa vänner i Sverige och att uppleva ljusa nordiska sommarnätter. Kanske ses vi i sommar!

sommarlov

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s