Gips!

Alltså. Tre veckor efter olyckan och efter tre besök på barnakuten på UKBB och lika många röntgenplåtar samt ett besök hos barnens husläkare så är nu LG först i vår lilla familj med gips. Det är resultatet efter dagens besök på UKBB.

Det finns all anledning att vara kritisk till att de läkare som tidigare undersökt och röntgat foten utan att hitta frakturen som nu renderat LG gips. Tydligen har dom fortsatt inte riktigt gjort det utan utgår från att det är en liten och svårfunnen fraktur och motiverar gipsinpackningen på övriga symptom. Låt oss nu bara hoppas att tre veckor utan gips inte försvårar eller försämrar läkeprocessen.

Tråkigt för LG! Tråkigt och jobbigt. Utöver det vanliga förflyttandet som hör livet till kommer det givetvis vara tråkigt att vara tvungen att vara still. Dessutom är det gott om trappor i både skolan och hemma. Men lite skönt att åtminstone veta vad det är och få en tidsram för när man skall bli bättre. Jag tror både smärta och tristess blir lite lättare att utstå nu när en stor del av ovissheten är borta. Möjligen är hon också lite stolt över sitt blå-glittriga gips.

Lite tråkigt för familjen som blir mindre rörlig åtminstone två veckor framöver.

IMG_9550

 

Annonser

2 reaktioner på ”Gips!

  1. Ping: Virus och fler läkarbesök | BaselPappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s