Påsk i Sverige

Igår vaknade vi i Floda och denna morgon vaknade vi i Nyköping. Vi är i Sverige över påsk.

LGs påsklov är hela två veckor långt och infaller fyra veckor efter det två veckor långa Fasnachtlovet. Vi spenderar ungefär en och en halv vecka i Sverige, vi åkte fredagen den 18 mars och återvänder nästa onsdag, den 30, som också är Jennies födelsedag.

Utöver att få lite avkoppling från vardagen och umgås hela familjen så är syftet att träffa släkt och vänner i Sverige. I Nyköping träffar vi bland annat Jennies pappa och Kristina samt Jennies farfar som är över 90 år och den enda nära släkting tjejerna har som är tre generationer äldre än dom själva. I Floda och Göteborgstrakten hinner vi träffa mina föräldrar, min syster med familj och några av alla våra vänner. Inte minst LG kommer hinner träffa flera av sina bästa vänner och hälsa på i sin gamla skolklass på som har sitt påsklov efter påsk.

Påsken i Basel har lediga dagar på skärtorsdagen, långfredagen, påskafton, påskdagen och annan dag påsk. Jennie kommer tyvärr behöva jobba de flesta vardagarna för att spara semester till sommaren.

IMAG1318

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s